Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τα ΑΜΕΑ του Νότου έκοψαν την πίτα τους και βράβευσαν τον εθελοντισμό! (Φωτογραφίες)



Στο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» έμεινε το φλουρί της καθιερωμένης πίτας του που έκοψαν το πρωί μέλη και φίλοι του Συλλόγου στη Φανερωμένη.

Στην κοπή της Πίτας
παρευρέθηκε η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο υποψήφιος για το Δήμο Φαιστού κ. Χάρης Κοκαράκης,  δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Φαιστού, εκπρόσωποι του ΕΕΣ Μοιρών καθώς και πολύς κόσμος.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε και ο π. Νικόλαος Τζαγκαράκης για την εθελοντική προσφορά του στο Σύλλογο ΑμεΑ. Να σημειωθεί ότι η κοπή της πίτας έγινε χωρίς τον πρόεδρο του Συλλόγου και Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη τον οποίο κράτησε μακριά από την εκδήλωση ένα πρόβλημα υγείας.

Τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν για την προσφορά της βασιλόπιτας καθώς και των βουτημάτων που προσφέρθηκαν στον μπουφέ τα «Παραδοσιακά Αρτοποιήματα Οικογένεια Τσικνάκη».



Το μήνυμα του Μανώλη Στεφανουδάκη



"To δικό του χαιρετισμό από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έστειλε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Στεφανουδάκης. Στο χαιρετισμό του αναφέρει «Προβλήματα υγείας με αναγκάζουν να νοσηλεύομαι σήμερα στο  νοσοκομείο, ώστε να αδυνατώ να παρευρίσκομαι μαζί σας στην καθιερωμένη τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις ου Συλλόγου μας στη Φανερωμένη.

Η τελετή  αυτή αν και από πολλούς γίνεται εθιμοτυπικά, χωρίς κανένα νόημα, στο Σύλλογό  μας γίνεται ουσιαστικά, αφού είναι μια τελετή η αρχή της οποίας μας υπενθυμίζει τη σημασία της αγάπης, της προσφοράς και της αυτοθυσίας, μέσω του ιστορικού γεγονότος του σχετικού με το μεγάλο Άγιο και πατέρα ης Εκκλησίας μας μέγα  Βασίλειο.

Αυτόν  λοιπόν τον Άγιο προσπαθούμε κι εμείς, ως Σύλλογος, να έχουμε ως πρότυπο προσπαθώντας να αγαπάμε, να προσφέρουμε και να δινόμαστε δίχως να ζητούμε ανταλλάγματα.

Αυτός ήταν εξ αρχής ο σκοπός μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για όσα χρόνια ακόμα ο Θεός μας επιτρέψει να εργαζόμαστε και να δραστηριοποιούμαστε.

Και επειδή αυτήν ακριβώς την ανιδιοτελή αγάπη πρεσβεύει ο εκλεκτός και πολύ αγαπητός ιερέας πατήρ Νικόλαος, γι΄ αυτό αποφασίσαμε να τον βραβεύσουμε σήμερα επίσημα παρ΄ ότι γνωρίζουμε πως  διαφωνεί

Γιατί οφείλουμε να ομολογήσουμε πως στο πρόσωπό του βρήκαμε τον άνθρωπο εκείνο που πάντοτε τρέχει να βοηθήσει, να συμπαρασταθεί και να σηκώσει κάθε βάρος του Συλλόγου μας κάνοντάς το αθόρυβα και διακριτικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, διαφημίσεις και χωρίς να περιμένει τίποτα απολύτως.

Αυτός άλλωστε είναι ο εθελοντισμός αυτή είναι η διακονία.

Πάτερ Νικόλαε Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Σε όλους δε τους παρευρισκόμενους εύχομαι καλή και ευλογημένη χρονιά με περισσή αγάπη, προσφορά και εθελοντισμό

Με πολλές γιορτινές ευχές

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Στεφανουδάκης"


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου