Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Βάζει… «πλώρη» για την Ευρωβουλή ο Μανώλης Κεφαλογιάννης



Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ευχαρίστησε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του ως Γενικός Γραμματέας και ανακοίνωσε την
νέα θέση που αναλαμβάνει.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στις προσεχείς ευρωεκλογές», είπε και πρόσθεσε ότι  «Όλον αυτό τον καιρό περάσαμε μεγάλες δοκιμασίες και είχαμε απώλειες».
«Το κόμμα πρέπει να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά. Ανοίγουμε τον δρόμο για μια νέα γενιά στελεχών που έχουν προσφέρει πολλά στο κόμμα» συμπλήρωσε  ο πρωθυπουργός.
Για τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ είπε ότι αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο Αντρέας Παπαμιμίκος ήταν πρόεδρος ΟΝΝΕΔ σε μια δύσκολη περίοδο είμαστε η πρώτη παράταξη που εμπιστεύτηκε την νεολαία με τη διαδικασία αυτή και η επιλογή Παπαμιμικου μας επιβεβαίωσε.
Χωρίς αγώνα ιδεών δεν μπορείς να κυβερνήσεις και να αλλάξεις τη χώρα αν δεν κερδίσεις τη μάχη των ιδεών. Δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις αν δεν πείσεις. Ανοιχτό είναι το μέτωπο της ΝΔ κατά του λαικισμού και της ακρότητας», είπε συγκεκριμένα ο κ. Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση και στους πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ότι «στερεύουν από επιχειρήματα και ψαρεύουν από θάλασσες φανατισμού».
Όσο για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε  ότι «Κάποιοι αναρωτιούνται αν μπορεί η ΝΔ να δώσει την μάχη των ιδεών μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν και μας χωρίζουν πολλά με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε την μάχη να τη δώσουμε από κοινού. Συνεργαζόμαστε μαζί με εκείνους που θέλουν την αλλαγή. Προτεραιότητα είναι να βγει η χώρα από την κρίση. Πρώτα θα σώσουμε την πατρίδα γιατί αλλιώς θα είμαστε ανάξιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου