Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Μ. Φραγκάκης από το Καστέλι : «Είμαστε έτοιμοι για μια νέα συμφωνία με τους Δημότες»


Μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, έδωσε απόψε το Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στην προεκλογική ομιλία του  υποψήφιου δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας» κ. Μανώλη Φραγκάκη. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο κ. Φραγκάκης παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του, ευχαριστώντας τον κόσμο για την δυναμική παρουσία του στο Καστέλι. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στις παραλείψεις του παρελθόντος, τονίζοντας ότι υπήρξαν χαμένες ευκαιρίες για τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και τους Δημότες του.
Για την ένθερμη υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος στον κ.Μανώλη Φραγκάκη και το συνδυασμό του, ο ίδιος σχολίασε πως «το Καστέλι μίλησε».
Ο κ. Φραγκάκης αναφέρθηκε στην καθημερινότητα των δημοτών, τονίζοντας ότι ο ίδιος και η παράταξή του είναι πανέτοιμοι για μια νέα συμφωνία ανάμεσα στο Δήμο και τους πολίτες. 
Αναφέρθηκε σε θέματα καθημερινότητας όπως η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση και η άρδευση, τονίζοντας ότι οι όποιες αποφάσεις θα παίρνονται μαζί με τους δημότες. 
Παρουσιάζοντας το όραμα της παράταξής του, μίλησε για ένα Δήμο που θα επενδύσει στην Νέα Γενιά , ο οποίος θα είναι ανοικτός στην Ευρώπη, κοινωνικός  και θα μπορεί να προσδώσει στα αγροτικά προϊόντα που παράγονται το Brand Name Μινώα. 
Στα πλαίσια της ομιλίας του ο κ. Φραγκάκης, αναφέρθηκε θετικά  στο νέο αεροδρόμιο αναφερόμενος στην σπουδαιότητα του έργου για την περιοχή. Επίσης έκανε αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για σημαντικά θέματα όπως η Παιδεία και η Οικογένεια, η Εκπαίδευση και η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών.
«Δεν θέλουμε πολίτες παρατηρητές αλλά ενεργούς πολίτες. Θέλουμε οι νέοι μας να ονειρευτούν ξανά στον τόπο τους» είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στο Καστέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου