Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Εκδήλωση – Ομιλία του Γιώργου Σταφυλάκη στη Βόνη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βόνη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας πραγματοποίησε προεκλογική εκδήλωση και ομιλία χθες το απόγευμα, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Μπροστά για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας» κ. Γιώργος Σταφυλάκης. Ο κόσμος που παρευρέθηκε χθες το απόγευμα στη Βόνη  ήταν πολύς και είχε την ευκαιρία να ακούσει τόσο τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όσο και τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Μανώλη Φραγκάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
O κ. Σταφυλάκης αναφέρθηκε στην καθημερινότητα, δίνοντας έμφαση στο οδικό δίκτυο και τα ανταποδοτικά τέλη, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε για τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, για το γνωστό Πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας που κάθε χρόνο φέρνει στο επίκεντρο την περιοχή της Βόνη. 
Στόχος του όπως είπε ο υποψήφιος είναι να προχωρήσουν έργα και υποδομές που θα κρατήσουν τους νέους ανθρώπους στη Βόνη, δίνοντας έτσι νέα πνοή στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση, εκτός από τον κ. Σταφυλάκη και τον κ. Φραγκάκη, χαιρετισμό απεύθυνε και ο γνωστός Καρδιολόγος κ. Ευάγγελος Ζάχαρης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου