Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»



Πλούσιες δράσεις παρουσίασε και αυτό το Καλοκαίρι ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»! Θερινό Σινεμά, Εκμάθηση Κολύμβησης, ράμπες πρόσβασης στη θάλασσα, θεατρικές παραστάσεις και μουσικοχορευτικές βραδιές
και βέβαια και οι οι δράσεις που συνεχίζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς όπως οι κουμπαράδες,  η συλλογή καπακιών και μεταλλικών κουτιών. Ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση του κόσμου ο τις δράσεις του!

 Οι καλοκαιρινές δράσεις ολοκληρώθηκαν, την  Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, όπου  πραγματοποιήθηκε η τελευταία για φέτος καλοκαιρινή δράση του συλλόγου, στην οποία είχαμε «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» φιλοξένησε  για ακόμα μια χρονιά την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου Αγίας Βαρβάρας, με την παράσταση "Η νεράιδα και το παλικάρι". Η θεατρική παράσταση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και είχε ελεύθερη είσοδο.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συντελεστές των καλοκαιρινών δράσεων, τη θεατρική ομάδα, τους τεχνικούς, τους απλούς εθελοντές, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του σε κάθε εκδήλωση, καθώς και το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ Μοιρών. Και του χρόνου!» αναφέρει «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σε σχετικό ευχαριστήριο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου