Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

"Ευχαριστώ" από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αστριτσίου



Τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα σε περιστατικό στο Αστρίτσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια
τους τη ζωή, την Τετάρτη 25 Μαρτίου το βράδυ, ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αστριτσίου κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης.
Στην ανακοίνωση αναφέρει : «Ως  πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αστριτσίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή του ΑΤ Αρκαλοχωρίου,  τον αξιωματικό υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνο Μπουμάκη και τους αστυνομικούς που ήταν υπηρεσία την Τετάρτη 25 Μαρτίου, για την άμεση επέμβασή τους σε ένα κοινωνικό πρόβλημα του οικισμού μας, διότι με κίνδυνο της ζωής τους απέτρεψαν να έχουμε θύματα».
Ο κ. Γαρεφαλάκης, προσθέτει ότι ο δράστης δεν είναι από το Αστρίτσι, αλλά ήταν ως εργάτης στο χωριό όπου ενοικιάζει σπίτι.
Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη το βράδυ στο Αστρίτσι, επενέβη η αστυνομία αποτρέποντας έναν 55χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 55χρονος είχε ανοίξει το υγραέριο προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του από τις αναθυμιάσεις. Όταν μάλιστα έφτασαν οι ατσυνομικοί προσπάθησε να βάλει φωτιά με αποτέλεσμα να τεθεί σε σοβαρό κκίνδυνο η ζωή του αλλά και οι ζωή των ανδρών της αστυνομίας. Χάρη ωστόσο στην άμεση επέμβασή τους  αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου