Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η συνέντευξη του Μανώλη Μανταδάκη, υποψήφιου με το συνδυασμό του Μανώλη Κοκοσάλη, στον 9,84 και στο Στέλιο Μαλτεζάκη



Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε στον  9.84 και στον Στέλιο Μαλτεζάκη ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών και
Αστερουσίων, με το συνδυασμό του  Μανώλης Κοκοσάλη, Οδοντίατρος κ. Μανώλης Μανταδάκης.
Ο κ. Μανταδάκης που υπενθυμίζεται ότι είχε εκλεγεί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό του κ. Ρούσου Κυπριωτάκη, μιλάει για την παραίτησή του από την σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και για την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Μανώλη Κοκοσάλη και το συνδυασμό «Πολιτών ΑυτοΔΙΟΙΚΗΣΗ», δίνοντας το δικό του στίγμα για το πώς μπορεί ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων να πάει μπροστά με δήμαρχο ένα νέο άνθρωπο με όρεξη αλλά και  με εμπειρία όπως ο Μανώλης Κοκοσάλης.
Ο κ. Μανταδάκης, αναφέρεται στην  Μπαρτσελόνα που δημιουργήθηκε μέσα από δική του πρωτοβουλία, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Μάλιστα προχωρεί παρουσιάζοντας προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, θεωρώντας χρέος της εκάστοτε δημοτικής αρχής να στέκεται πρώτα και πάνω απ΄ όλα στο πλευρό των δημοτών.
Ακούστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μανώλης Μανταδάκης στον 9,84 και στο Στέλιο Μαλτεζάκη: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου