Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Έκαναν το κέντρο των Μοιρών... ρίνγκ

Ένα ακόμη επεισόδιο ξυλοδαρμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με τους εμπλεκόμενους να μετατρέπουν τον κεντρικό δρόμο των Μοιρών σε πεδίο... μάχης, με έναν τραυματία και πολλούς αγανακτισμένους πολίτες!
Όλα ξεκίνησαν από το κατάστημα που διατηρεί ένας αλλοδαπός.
Μια παρέα Βουλγάρων τα έπινε και διασκέδαζε μεσα σε αυτό. Κάποια στιγμή όμως, φαίνεται πως υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την παρουσία ενός Πακιστανού μέσα στο μαγαζί.
Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τους άνδρες να πιάνονται στα χέρια και να ξυλοκοπούν τον άτυχο Πακιστανό. Το περιστατικό όμως είχε και συνέχεια. Μόλις ο Πακιστανός εξήλθε από το Κέντρο Υγείας της περιοχής, φανερά τσαντισμένος, πήγε να ξαναζητήσει τα... ρέστα. Και πάλι όμως τον απώθησαν οι Βούλγαροι, οι οποίοι τελικά δέχτηκαν τις... περιποιήσεις ομάδας Ελλήνων, που αγανάκτησαν με τους θερμόαιμους, οι οποιοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κέντρο της κωμόπολης!
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να τονίζουν ότι πολλές φορές έχουν γίνει μάρτυρες θερμών επεισοδίων και ξυλοδαρμών.
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου