Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Φεστιβάλ Παιδιού το Σαββατοκύριακο στο Τυμπάκι



Το καλοκαίρι τελείωσε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου επιλέγει να το αποχαιρετήσει με τη βοήθεια των καλύτερων οπαδών του, με ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στα παιδιά. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο πάρκο δίπλα στο Τρίτο Δημοτικό Σχολείο
Τυμπακίου! Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι :
Σάββατο 14/09, 16:00 : Ποδηλατοδρομία. Αφετηρία πάρκο, διαδρομή προς Κόκκινο Πύργο και επιστροφή. Αμέσως μετά (περίπου 20:00) θα προβληθεί η ταινία "Ο Βαφτισιμιός" (πρωταγωνιστούν μεσαρίτες μαθητές.)
Κυριακή 15/09 : Από το πρωί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μέρα γεμάτη μουσική, χορό, παιχνίδι και ζωγραφική!!! Μπορούν να γευτούν δωρεάν ποπ κόρν και ζαχαρωτά. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ατέλειωτες βόλτες με το τρενάκι του Συλλόγου! Η μεγάλη ΕΚΠΛΗΞΗ όμως, είναι..... ότι θα υπάρχουν (και τις δυο μέρες) μεγάλα ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στη διάθεση μικρών και μεγάλων για ατελείωτο παιχνίδι και γέλιο!!!
«Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να γίνουμε μια παρέα... Με μοναδικό οδηγό... ΤΟ ΚΕΦΙ και την ΞΕΓΝΟΙΣΙΑ!!!» αναφέρουν στον κάλεσμά τους τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου