Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ενέδρα για 67χρονο κτηνοτρόφο, μέρα μεσημέρι, έξω από τις Μοίρες




Μέρα μεσημέρι, λίγο έξω από τις Μοίρες, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με δύο άντρες νεαρότερης ηλικίας ένας 67χρονος από το Πηγαϊδάκια, πριν από μερικές μέρες. Ο συνταξιούχος κτηνοτρόφος, είχε έρθει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να κάνει κάποιες δουλειές στις Μοίρες, ωστόσο βρέθηκε μπροστά σε μια αναπάντεχη επίθεση, που για τον ίδιο, κατέληξε με κακώσεις και εκδορές στο αριστερό του χέρι, γροθιές στα πλευρά και υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Ο kritikospalmos επικοινώνησε με τον 67χρονο ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός και περιέγραψε την περιπέτειά του, λέγοντας μάλιστα ότι η μανία με την οποία επιτέθηκαν στον ίδιο τα δύο άτομα, τον έκανε προς στιγμήν να φοβηθεί ακόμα και για την ίδια του τη ζωή…





Καταμεσήμερο

Δεν πτοήθηκαν όπως φαίνεται οι φερόμενοι ως  δράστες,  ούτε από την κίνηση που παρουσίαζε ο πομπιανός  δρόμος εκείνη τη  μέρα (Σάββατο) ούτε από το γεγονός ότι ήταν 11 η ώρα το μεσημέρι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 67χρονος συνταξιούχος κτηνοτρόφος, ήταν παλιός γνώριμος με τον 45χρονο από τις Μοίρες και μάλιστα ο δεύτερος τον είχε μηνύσει προ τετραετίας και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια.

Όπως λέει ο 67χρονος μιλώντας στον kritikopalmo «πρόκειται για ένα παλιό περιστατικό που έγινε στα Πηγαϊδάκια και αποφάσισε γι΄ αυτό η δικαιοσύνη που έκρινε ότι ήμουν αθώος. Μάλιστα μετά από μια αναβολή του συγκεκριμένου δικαστηρίου και πριν βγει η τελική απόφαση, είχα βρει το αυτοκίνητό μου χτυπημένο, ενώ και τώρα μια εβδομάδα πριν το συμβάν του Σαββάτου και λίγο μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου κάποιος μου έσκισε και τα δυο λάστιχα του αυτοκινήτου μου, το οποίο είχα παρκάρει στις Μοίρες».

Όσον αφορά το συμβάν του Σαββάτου 14 του Σεπτέμβρη ο συνταξιούχος κτηνοτρόφος από τα Πηγαϊδάκια αναφέρει «ήρθα να πάρω κάποιες τροφές για τα ζώα από κατάστημα των Μοιρών, φόρτωσα και ξεκίνησα για το χωριό μου. Στη γέφυρα όμως που βρίσκεται στον Πομπιανό δρόμο, λίγο έξω από τις Μοίρες, είδα ένα 4Χ4 να μου έχει κλείσει το δρόμο. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται και ο 45χρονος που κατονόμασα στην αστυνομία,  τον οποίο και γνωρίζω από το παλαιότερο συμβάν, ήρθε στο παράθυρο του οδηγού και άρχισε να χτυπά τον καθρέφτη και  το τζάμι που ήταν μισοκατεβασμένο με ένα ρόπαλο, προσπαθώντας να χτυπήσει και εμένα.  Τα χτυπήματα με πήραν  στο αριστερό χέρι και στα πλευρά. Προσπάθησα να αμυνθώ, βγήκα από το αυτοκίνητο, ενώ συγχρόνως και ένα δεύτερο άτομο το οποίο δεν γνώριζα απειλούσε και φώναζε. Στη συνέχεια ο 45χρονος άρχισε να χτυπά το καπό του αυτοκινήτου και το παρμπρίζ το οποίο έσπασε. Και οι δυο μαζί προσπάθησαν να πάρουν κατσούνες από το αμάξι τους να με χτυπήσουν, όμως όπως φαίνεται φοβήθηκαν γιατί ο δρόμος είχε κίνηση, μπήκαν στο αμάξι και έφυγαν» λέει ο 67χρονος.

Ο συνταξιούχος κτηνοτρόφος λέει επίσης ότι πήγε με συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κακώσεις και εκδορές στον αριστερό βραχίονα καθώς και γρονθοκόπημα στα πλευρά, ενώ ακολούθησε επώνυμη μήνυση στην αστυνομία για τον 45χρονο, ενώ ζητήθηκε να κινηθούν και οι διαδικασίες για το αυτόφωρο. «Μάθαμε ότι η αστυνομία κάλεσε τον 45χρονο ο οποίος μάλιστα υπέδειξε και το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του και το οποίο εγώ δεν γνώριζα. Τώρα πλέον η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες γιατί δεν είναι δυνατόν να έρχεται κάποιος να σου κλείνει το δρόμο, να σε χτυπά, να σου προξενεί ζημιές στο αυτοκίνητό σου και να μένει ατιμώρητος» λέει ο 67χρονος για το περιστατικό του οποίου η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου