Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

5ο Τουρνουά Μπάσκετ "Μεσσαρά 3on3" στις Μοίρες

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς (ΓΑΣΜ) συνδιοργανώνει με το Δήμο Φαιστού, το 5ο τουρνουά μπάσκετ «Μεσσαρά 3on3», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 στις Μοίρες, στην κεντρική πλατεία (25ης Μαρτίου)
μπροστά από το Δημαρχείο.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλούνται να φτιάξουν μια ομάδα 3 ή 4 ατόμων, να της δώσουν όνομα και δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά. Ο μοναδικός περιορισμός είναι η συμμετοχή δύο (2) το πολύ ενεργών αθλητών μπάσκετ ανά ομάδα για την κατηγορία των Ενηλίκων μόνο. Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι 3: Μίνι (γεννηθέντες 2000 και έπειτα), Παίδες (γεννηθέντες από το 1996 έως και το 2000) και Μεγάλοι (γεννηθέντες έως και το 1996). Το σύστημα διεξαγωγής είναι Όμιλοι των 4 με Round Robin (όλοι με όλους – 3 αγώνες για κάθε ομάδα) για την 1η φάση και σύστημα μονού αποκλεισμού για τις πρώτες 2 ομάδες κάθε ομίλου (Top4 ή Top8 ή Top16 ή Top32 ανάλογα με τις συμμετοχές). Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν αριθμό κατηγοριών και συστήματα διεξαγωγής ανά κατηγορία ανάλογα με τις συμμετοχές.
Η 1η ομάδα της κατηγορίας των μεγάλων θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 300€, ενώ για τις ομάδες του τελικού κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Θα διεξαχθεί επίσης διαγωνισμός τριπόντων, όπου θα δοθεί στο νικητή αναμνηστικό κύπελλο.
Η συμμετοχή στο τουρνουά ορίζεται στα 5€ / αθλητή. Η ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται αυστηρά για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, ώστε να ανακοινωθεί έως το βράδυ του Σαββάτου το ταμπλό κάθε κατηγορίας καθώς και το πλήρες αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων. Καμία παράταση δε θα δοθεί και καμία αλλαγή δε θα πραγματοποιηθεί στις ώρες των αγώνων.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του τουρνουά τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την ώρα διεξαγωγής του πρώτου τους αγώνα όπως αυτός θα έχει οριστεί από την επιτροπή από το βράδυ του Σαββάτου. Καθυστέρηση ομάδας 5 λεπτά από την έναρξη του αγώνα της, προκαλεί αυτομάτως τον αποκλεισμό της. Οι ομάδες θα ενημερώνονται για το πρόγραμμα και όποιες λεπτομέρειες χρειαστούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) το οποίο οφείλουν να σημειώσουν στη δήλωση συμμετοχής τους, διαφορετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου (www.gasm.gr) ή της επίσημης σελίδας στο Facebook (https://www.facebook.com/pages/ΓΑΣ-Μεσσαράς/480684742021781) με δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές είναι υπεύθυνοι να φροντίσουν για νερά στους αγώνες σε κάθε αθλητή, για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά καθώς και για την υγειονομική κάλυψη.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς, οι οποίοι συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του τουρνουά.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.gasm.gr και στα τηλέφωνα των υπεύθυνων της οργανωτικής και εκτελεστικής επιτροπής του τουρνουά:
Μυρτάκης Μιχάλης – 6936162462, Σηφάκης Άρης – 6979986010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου