Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μια…. «σαλάτα» διαφορετική από το Γυμνάσιο Μοιρών!



Έβαλαν τα δυνατά τους, και με σύμμαχο την δροσιά της νιότης, παρουσίασαν μια πραγματικά εκπληκτική παράσταση, ο μαθητές του Γυμνασίου Μοιρών, στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Οι μαθητές του Γυμνασίου με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Δωροθέας Χειμώνα, παρουσίασαν μια κωμική θεατρική παράσταση με τίτλο «Σαλάτα του Σαίξπηρ» , στην οποία τα κείμενα και η σκηνοθεσία ήταν της ίδιας της καθηγήτριας, ενώ για τη μουσική είχε φροντίσει ο μουσικός του σχολείου κ. Παπαδάκης.
Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Μοιρών, που έχει ξεκινήσει την προσπάθειά της από πέρυσι, κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και πολλά θετικά σχόλια.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Επταμηνιτάκη, δεν αποκλείεται η παράσταση να ανέβει ξανά στην περιοχή της Μεσαράς, ενώ έχει ζητηθεί από την θεατρική ομάδα να παρουσιάσει τη δουλειά της και σε Λύκειο του Ηρακλείου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα η παράσταση να παρουσιαστεί και σε Σχολεία της Μεσαράς που θα το ζητήσουν, αρκεί βέβαια να υπάρχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και οι κατάλληλες υποδομές για θεατρικές παραστάσεις.
Ο κ. Επταμηνιτάκης με την ευκαιρία ευχαριστεί θερμά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών για την παραχώρηση των μικροφώνων καθώς και την ΔΕΠΑΜ για την παραχώρης του Πολύκεντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου