Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Έκλεισε» η αγορά του οικοπέδου για το Βιολογικό Αστριτσίου, προχωρούν οι μελέτες για την Κάτω Βρύση



Έκλεισε η αγορά οικοπέδου για την δημιουργία Βιολογικού στο Αστρίτσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Αυτό ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Κοκοσάλη, καθώς και τον εντεταλμένο  Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Λυδατάκη.
Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στην ανάπλαση της Κάτω Βρύσης.
Ο κ. Γαρεφαλάκης αναφέρει «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι οι μελέτες για την ανάπλαση της Kάτω Βρύσης και του Βιολογικού έχουν προχωρήσει και σύντομα θα γίνει και η υλοποίηση τους. Επίσης με ενέργειες του Δημάρχου κ.  Μανώλη Κοκκοσαλη έκλεισε η αγορά του οικοπέδου για τον Βιολογικό περνώντας και από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τις ευχαριστίες μας στο Δήμαρχο μας Μανώλη Κοκκοσαλη και στον συγχωριανό μας Δημοτικό Σύμβουλο Αντωνη Λυδατάκη».
Ο κ. Γαρεφαλάκης, ενημερώνει επίσης ότι τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, σε θέματα Τοπικής Κοινότητας. Η ημερομηνία θα γίνει γνωστή σύντομα. Επίσης ο πρόεδρος ενημερώνει ότι ήδη έχει γίνει προμήθεια λαμπτήρων φωτισμού και σύντομα θα αποκατασταθούν οι λάμπες που δεν φωτίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου