Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

“Μια Aγκαλιά για τα Παιδιά” από τις γυναίκες της “Ίριδα”

Την ετήσια φιλανθρωπική της εκδήλωση με θέμα «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» οργανώνει η Μη Κυβερνητική
Οργάνωση Γυναικών «Ίριδα» Δήμου Χερσονήσου την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 3 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Ο σύλλογος καλεί σε συνεργασία τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Χερσονήσου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της περιοχής, καθώς και ιδιώτες και άλλους φορείς.
Κάθε χρόνο τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται σε φορείς που δημιουργούν υπηρεσίες για παιδιά. Λόγω της δύσκολης συγκυρίας κοινωνικά και οικονομικά, το έτος 2014 τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Χερσονήσου με παιδιά σε μορφή δωροεπιταγών για τρόφιμα.  

Η διοργάνωση της 7ης Δεκεμβρίου περιλαμβάνει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας και παραδοσιακών γλυκισμάτων αλλά και σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένων παιχνιδιών και ειδών σπιτιού και εορταστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν χορό, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις που θα μας μεταφέρουν το κλίμα των Χριστουγέννων.

Η είσοδος στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» είναι ελεύθερη. 

Στο κάλεσμά τους, τα μέλη του συλλόγου αναφέρουν:
«Σας παρακαλούμε όπως συμμετέχετε και εσείς στην εκδήλωση (είτε στο παζάρι με τη διάθεση διαφόρων αντικειμένων ή την παρασκευή χειροποίητων αντικειμένων ή γλυκισμάτων είτε στο πρόγραμμα των μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων, είτε ως εθελοντές στην εκδήλωση). Η δική σας συμμετοχή στη φιλανθρωπική εκδήλωση είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα την παρούσα κρίσιμη οικονομικά περίοδο που βιώνει η χώρα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail irida.women@gmail.com και στο τηλέφωνο του γραφείου 2813004581 ή στα τηλέφωνα μας 6970620109 (Ρένια Δρόσου-Καμηλάκη: πρόεδρος) και 6982173038 (Ιωάννα Καρυωτάκη: αντιπρόεδρος) έως την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014». 

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου