Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Arkalochori Street Run: Μια Γιορτή στο κέντρο της Κρήτης!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Arkalochori Street Run  στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014. Περισσότεροι από 780
άνθρωποι πήραν μέρος και τερμάτισαν στους τρεις αγώνες 1χιλ, 5 χιλ και 10χιλ . Κατά τη διάρκεια της διαδρομής 7 συγκροτήματα έδιναν κουράγιο και διασκέδαζαν τους δρομείς  που πολλές φορές σταματούσαν και χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής! Άνθρωποι κάθε ηλικίας πλημύρισαν  τους δρόμους της πόλης μας, ηλικιωμένοι  , Ιερείς , γονείς με καροτσάκια ,  Εγκυμονούσες, παιδιά με ειδικές ικανότητες και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι το να είσαι αθλητής και να τερματίζεις ένα αγώνα δεν είναι προνόμιο μόνο των λίγων αλλά δικαίωμα όλων.


Η δρομική οικογένεια στην Ελλάδα μεγαλώνει συνεχώς και ευπρόσδεκτοι είναι όλοι! Μια πόλη των 3000 κατοίκων καταφέρνει να έχει τόσους συμμετέχοντες σε ένα αγώνα δρόμου την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του , αυτό είναι αποτέλεσμα εθελοντικής δουλειάς πάνω από 100 ανθρώπων που δούλεψαν εθελοντικά άλλοι τους 2 τελευταίους μήνες και άλλοι τις τελευταίες μέρες του αγώνα. Αποδεικνύουμε για μια ακόμα φορά ότι όταν οι άνθρωποι έχουν θέληση  και συνεργάζονται μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου