Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η βεράντα έγινε χώρος οργίων και οι γείτονες.... έξαλλοι!!!!!

Δεν έχουν όρια οι σεξομανείς γείτονες μας,λέει η ένοικος πολυκατοικίας στην οδό Παπαφλέσσα καταγγέλλοντας ότι καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού
κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους για να μην έρχονται αντιμέτωποι με το καυτό θέαμα που αδιάφορα προσφέρουν ο ένοικος του απέναντι ρετιρέ διαμερίσματος και οι κατά καιρούς παρέες του, άλλοτε μόνο θηλυκές και άλλοτε και αρσενικές!
Το θέμα έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στη γειτονιά και εδώ και πολύ καιρό αποτελεί αντικείμενο πολλών συζητήσεων μεταξύ γειτόνων και μεγάλου προβληματισμού για όσους θίγονται πιο άμεσα από το θέαμα με το οποίο, θέλουν - δεν θέλουν, έρχονται αντιμέτωποι, αφού πολλές ερωτικές σκηνές εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους. 

Όλα άρχισαν πριν από δυόμισι μήνες όταν ένας νεαρός νοίκιασε το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ένα ρετιρέ δυάρι με μεγάλη βεράντα και αρκετά μεγάλο τμήμα της πιο κλειστό από το υπόλοιπο. Ο ενοικιαστής είχε την ιδέα να μετατρέψει το κλειστό αυτό τμήμα σε ένα πανέμορφο υπαίθριο σαλονάκι, τοποθετώντας καναπέδες και βάφοντας και διακοσμώντας τους τοίχους. Μέχρι εδώ καλά και μάλιστα αρκετοί από τους γείτονες θαύμαζαν, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν, το αποτέλεσμα των προσωπικών του εργασιών.
Δεν μπορούσαν όμως ποτέ να φανταστούν ότι το συγκεκριμένο μέρος θα μετατρεπόταν σε... «ροζ» δωμάτιο για τον γείτονά τους ο οποίος αδιαφορεί προκλητικά για τους υπόλοιπους. Πριν από δύο μήνες άρχισαν τα παρατράγουδα. 

Η ζέστη φούντωσε κι εκείνος άρχισε να κοιμάται έξω. Όμως ένα βράδυ έφερε και τη γυναικεία παρέα του με την οποία επιδόθηκαν σε ερωτικές περιπτύξεις και οι κραυγές τους ακούστηκαν σε όλη τη συνοικία! Οι γείτονες εξεπλάγησαν αλλά πίστεψαν πως δεν θα ξανασυμβεί. Δυστυχώς, τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά από λίγες ημέρες, αφού στην παρέα του hot ζευγαριού προστέθηκαν κι άλλα άτομα...

Όργια στη βεράντα!
Το πρώτο σοκ για τους γείτονες ήταν όταν μαζί με το ζευγάρι εμφανίστηκε και μία δεύτερη γυναίκα. Με την οποία άρχισαν να κάνουν ότι θα έκαναν κι αν βρίσκονταν κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο. Το μοναδικό πράγμα που τους έκρυβε - υποτίθεται - ήταν ένα ξύλινο παραβάν με κάποια πλαστικά φυτά. Παρ' όλα αυτά όμως και παρά τον χαμηλό φωτισμό του διαμερίσματος, ξεχώρισαν σχεδόν τα πάντα και ακόμα χειρότερα, ακούγονταν τα πάντα! «Καθόμασταν με τον σύζυγό μου και την κόρη μας αργά τη νύχτα στη βεράντα και μετά από λίγο ακούσαμε τις ερωτικές κραυγές τους.
Γυρίσαμε προς το μέρος τους και τους είδαμε και τους τρεις τους ολόγυμνους να κάνουν την πράξη πάνω στον καναπέ» αναφέρει στον «Κόσμο» η γειτόνισσα, προσθέτοντας ότι με την οικογένειά της κλείστηκαν στο σπίτι τους για να μη βλέπουν. 

Όμως αυτού του είδους τα σκηνικά συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες και έγιναν σχεδόν καθημερινότητα. Και μάλιστα πολλές φορές συμμετείχε και τέταρτο άτομο, ένας δεύτερος άνδρας δηλαδή, με το ζευγάρι του διαμερίσματος να μετατρέπει τη βεράντα σε χώρο οργίων
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου