Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ετοιμάζει βαλίτσες για το Πανευρωπαϊκό ο Μανώλης Στεφανουδάκης


Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 16 Αυγούστου,  θα αναχωρήσει ο Κρητικός παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης, μαζί με την Εθνική Ομάδα Ατόμων με Αναπηρία, για την Swasea της Αγγλίας. Εκεί ο
Μεσσαρίτης αθλητής θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ατόμων με αναπηρία. Μετά από ένα βαρύ προπονητικό πρόγραμμα ο Στεφανουδάκης ελπίζει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημμα θα αγωνιστεί μόνο στο αγώνισμα του ακοντισμού, μιας και δεν διεξάγεται για την κατηγορία του το αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Μανώλης Στεφανουδάκης: «Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Swesea είναι η μεγαλύτερη και τελευταία διοργάνωση για το 2014. Θα προσπαθήσω λοιπόν να πετύχω όσο το δυνατόν υψηλότερες επιδόσεις. Στόχος μου είναι να ανεβάσω την χώρα μας όσο γίνεται ψηλότερα στο βάθρο των νικητών.
Θα ήθελα πριν κλείσω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους του ασφαλιστικού ομίλου «ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ» για την απόφαση τους να είναι χορηγοί μου για την αθλητική περίοδο 2013-2014, γιατί όπως έχω αναφέρει και άλλες φορές είναι αδύνατον στην Ελλάδα να κάνεις Πρωταθλητισμό αν δεν έχεις κάποιο δίπλα σου να σε στηρίζει οικονομικά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Γιώργο Βαρβεράκη, Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, τους ανθρώπους που αποτελούν την  προπονητική μου ομάδα. Και τέλος, ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς σε όλους όσους με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη με κάθε τρόπο.»
Ο Μανώλης αναχωρεί έχοντας στις αποσκευές του την αγάπη του κόσμου και ευχές για υψηλές επιδόσεις.
Ο kritikospalmos, εύχεται ολόψυχα στο Μανώλη καλή επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου