Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Δυναμικό παρών της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς στα ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ



Δυναμικό παρών για άλλη μία χρονιά έδωσε η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς στα ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ,που διοργανώνει για πάνω από 10 χρόνια η Γ.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και που πλέον
έχει γινει θεσμός στα αθλητικά δρόμενα της Ξιφασκίας στην Ελλάδα.
 Στους αγώνες που διοργανώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του"ΛΙΝΤΟ"στο Ηράκλειο και αφορούσαν ηλικίες από 14 ετών και άνω η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ συμμετείχε με 13 αθλητές-τριες στα 3 από τα 5 όπλα που ήταν στο πρόγραμμα των αγώνων.
 Αναλυτικά οι συμμετοχές της ΑΛΜ και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ:
1ος Πατσιανωτάκης Λάμπης (Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ) 2οςΔρανδάκης Μάρκος (Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ) 3οι Καραπιδάκης Γ (ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) και Κουτσουφλάκης (ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ο.Ο.)
Στο ίδιο όπλο από την Α.Λ.Μ. συμμετείχαν επίσης οι:Κουκάκης Γεώργιος (πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Μεσσαρίτικης ομάδας) Πεδιαδιτάκης Άρης.Φουστανάκης Στέλιος και Τσακιράκης Θοδωρής.
  ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
1η Παναγιωτάκη Μαριελλενα (ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 2η Τσακιράκη Ευσεβία (Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ) και 3ες Στειακάκη Γεωργία(Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ) Λάππα Αλεξάνδρα(Γ.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ).Από την Α.Λ.Μ. συμμετείχαν ακόμα οι: Μπικάκη Ελένη, Παπαδογιαννάκη Διαμάντω και Χαραλαμπάκη Ραφαέλα.
  ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΉΣΕΩΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η Σαββάκη Έφη(Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ) 2η Μαρκαντωνάκη Μαρία (Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ) ΚΑΙ 3ες Πατσιανωτάκη Μαρία (Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ) Δραμηλαράκη Ειρήνη (Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ) Στο ίδιο όπλο αγωνίστηκε και έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο η Φασουλάκη Εμμανουέλλα
  Πολλά συγχαρητήρια στην Γ.Ε.Η. για την άψογη διοργάνωση και επίσης πολλά πολλά συγχαρητήρια για τους αθλητές που συμμετείχαν άσχετα αν ανέβηκαν στο βάθρο ή όχι, τονίζει σε ανακοίνωση της η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου