Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Παλικαρίσια νίκη του ΓΑΣ Μεσαράς κόντρα σε Παπάγο και διαιτησία



Παλικαρίσια νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς πριν λίγη ώρα στην Αθήνα, όπου επιβλήθηκε της ομάδας  του Παπάγου με 1-3 σετ (20-25, 26-24, 20-25, 22-25).
  Οι μεσαρίτισες που προηγήθηκαν δύο φορές στα
σετ (η Μεσαρά προηγήθηκε με 0-1, στη συνέχεια ο Παπάγος έκανε το 1-1 και ξανά η Μεσαρά πήρε προβάδισμα με 1-2 σετ) δεν πτοήθηκαν ούτε από την πίεση των γηπεδούχων, αλλά ούτε από την κακή διαιτησία της πρώτης διαιτητού. Έτσι τα κορίτσια του Παναγιώτη Ιωάννου, με πείσμα και αγωνιστικότητα πήραν το τέταρτο σετ και έφυγαν με τρεις βαθμούς μέσα από το Κλειστό Γυμναστήριο του Παπάγου.



«Απαράδεκτη η διαιτησία»

Απαράδεκτη χαρακτηρίστηκε από παράγοντα του ΓΑΣ Μεσαράς η διαιτησία της πρώτη διαιτητού.  «Τέτοιοι διαιτητές καλό θα ήταν να μη σφυρίζουν ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές σήμερα….Η διαιτητής στο τέταρτο σετ έκανε τα πάντα για να γίνει το 2-2 και το ματς να πάει στα ται μπρέικ. Έδωσε τρεις κόκκινες κάρτες και  δύο κίτρινες  χωρίς λόγο, για να μη σχολιάσουμε τα σφυρίγματά της. Δεν έχουμε παράπονο από τον δεύτερο διαιτητή, ωστόσο η πρώτη διαιτητής σφύριζε ότι ήθελε… Τα κορίτσια  πείσμωσαν και έδωσαν την δική τους απάντηση μέσα στο παρκέ παίζοντας καλό βόλεϊ και παίρνοντας το τέταρτο σετ και το παιχνίδι» ανέφερε ο παράγοντας του ΓΑΣ Μεσαράς.

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα σας για την νίκη της στον εκτός έδρας αγώνα.Ως παράγοντας διαιτησίας , θα ήθελα να συστήσω να αποφεύγονται εντελώς υποκειμενικές και χωρίς απόδειξη ανακοινώσεις σε βάρος της διαιτησίας , που κανένα δεν ωφελούν , ποδοσφαιροποιούν τον χώρο . Όταν υπάρχουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις καλό θα ήταν να είναι επώνυμες ώστε να έχουν την βαρύτητα που απαιτείται , στα αρμόδια όργανα , για να ελεγχθούν από κάθε όμως πλευράς δηλ.της αλήθειας αλλά και της συκοφάντησης μιας γυναίκας διαιτητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε παράγοντα της διαιτησίας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με τακτικές φίμωσης όλα αυτά τα χρόνια εχετε φτασει το επίπεδο της διαιτησίας εκεί που βρίσκεται σήμερα δηλαδή πιο χαμηλά απο ποτέ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα πρέπει να αναφέρεται η ανεπάρκεια κ η ανικανότητα ορισμένων κ τονίζω όχι όλων ούτε κατα την γνώμη μου των περισσότερων αλλά κάποιων αρκετών οι οποίοι κατ επανάληψη έχουν χαλάσει τόσα παιγνίδια σε όλες τις κατηγορίες. Κ σας ρωτώ με ποιόν τρόπο κύριε παράγοντα της διαιτησίας ελέγχετε την ποιότητα κ την απόδοση των διαιτητών εκτός της Α1?? Ποιό μέσο έχει ενα σωματείο να δείξει ότι έχει αδικήθεί? Γιατί δεν θα πρέπει να αναφέρεται ένας διαιτητής ο οποίος λειτουργεί προκλητικα κ εκδικητικά χωρίς προφανή λόγο? Σε ότι αφορά τις συστάσεις σας περι υποκειμενικότητας κ βαρύτητας η οποία χάνεται λόγω της ανωνυμίας του δημοσιεύματος γιατί περί αυτου πρόκειται κ όχι περι ανακοίνωσης όπως αναφέρετε στο παραπανω σχόλιό σας, σας παρακαλω να ξανασχολιασετε πρωτα εσεις επωνυμα το οποιοδήποτε δημοσίευμα αφορά την ομάδα μας κ μετα να προχωρείτε σε συστάσεις. Με την σειρά μου λοιπόν θα ήθελα να σας συστήσω, μια που ειστε παραγοντας της διαιτησιας, να επιμορφώνετε τους διαιτητές σας, να τους εξηγειτε ότι όταν ανεβαίνουν στην σκάλα τους δεν εχουν κατακτήσει ολο τον κόσμο κ θα πρέπει να σεβονται τον ιδρωτα κ τον κόπο των αθλητών, τα έξοδα των σωματείων αλλά κυρίως να αναζητούν πρωταγωνιστικούς ρολους σε άλλου είδους δραστηριότητες κ όχι στα γήπεδα.
      Κ τώρα μια που κ εσείς συστηθήκατε με την ιδιότητά σας, (παράγοντας διαιτησίας), αλήθεια τι ειναι αυτό???? επιτρέψτε μου να συστηθώ κ εγώ, είμαι ο φούρναρης της γειτονιάς στις Μοίρες.....Σας ευχαριστώ που με ακούσατε....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!!

      Διαγραφή