Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Όλα έτοιμα για το 2ο κυνήγι ΘησαΔρων

Η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ διοργανώνει για δεύτερη φορά το Κυνήγι ΘησαΔρων, υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Οι Νέοι της
περιοχής δίνουν ξανά ραντεβού και φέτος σε ένα παιχνίδι με δράση, απρόοπτα και πολλές εκπλήξεις. Να τονίσουμε ότι η εκδήλωση, σημείωσε τεράστια επιτυχία πέρυσι, ενώ και φέτος αναμένεται να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Επίδοξοι κυνηγοί δίνουν λοιπόν και πάλι ραντεβού με στόχο να βρουν πρώτοι τον κρυμμένο θησαυρό.
Φτιάξτε την ομάδα σας που θα έχει τουλάχιστον έναν ενήλικα με δίπλωμα οδήγησης και θα αναλάβει την εποπτεία και την ευθύνη της ομάδας. Φρόντισε να δηλώσεις έγκαιρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.omadadro.gr
Αφού λοιπόν έχεις κάνει τα παραπάνω και τώρα είσαι έτοιμος, έλα την Κυριακή 16/2/2014 στις 09:30 π.μ στο κέντρο υποδοχής στην πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» στις Μοίρες για να λάβεις τις κάρτες συμμετοχής της ομάδας σου.
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο 2ο Κυνήγι θησαΔΡΩν!
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
1. Ομάδα τουλάχιστον 3 ατόμων.
2. Αρχηγός ενήλικας.
3. Τουλάχιστον ένας κάτοχος διπλώματος οδήγησης ανά ομάδα.
4. Αίτηση συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας μας.
5. Κάρτες συμμετοχής (3) – θα τις λάβεις από το κέντρο υποδοχής.
6. Θα ζητηθούν σταδιακά 9 γρίφοι που θα έχετε 40 λεπτά στην διάθεσή σας για να  τους αποκρυπτογραφήσετε και να πάτε στο σωστό σημείο.
Έχε απαραίτητα μαζί σου την κάρτα συμμετοχής. (Μετά την ανακοίνωση τους από το Ράδιο Μοίρες 97,1 FM, θα ακολουθήσει πλήρης περιγραφή στην ιστοσελίδα μας)
ΠΡΟΣΟΧΗ:Το χρονικό όριο των γρίφων θα τηρηθεί αυστηρά!
7. Έλα στις 5:30 μασκαρεμένος στην πλατεία των Μοιρών για να παρουσιάσεις σε όλους την ευφάνταστη στολή σου. Μπορούν να μασκαρευτούν όσα άτομα θέλουν από την ομάδα σου (τουλάχιστον 3)!!!
8. Δεν τελειώσαμε ακόμα… Παρουσιαστείτε 3 μέλη από την ομάδα για να ξεκινήσει η δοκιμασία σας. (Αν σας ενοχλεί η στολή μπορείτε να την βγάλετε).
9. Περίμενε τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν τους 3 νικητές του 2ου Κυνηγιού ΘησαΔΡΩν!!!
Λήξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Παρασκευή 14/02/2014 στις 23:59 μμ
 
ΟΔΗΓΙΕΣ
Φτιάξτε την ομάδα σας που θα έχει τουλάχιστον έναν ενήλικα με δίπλωμα οδήγησης και θα αναλάβει την εποπτεία και την ευθύνη της ομάδας. Φρόντισε να δηλώσεις έγκαιρα συμμετοχή, συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχήςμέσω της ιστοσελίδας μας! 
Αφού λοιπόν έχεις κάνει τα παραπάνω και τώρα είσαι έτοιμος:
στις 09:30 π.μ την Κυριακή 16/2/2014 στο κέντρο υποδοχής (Πλατεία Λεωνίδα Κλάδου - Μπροστά από το Δημαρχείο Μοιρών) να λάβεις τις κάρτες συμμετοχής της ομάδας σου.
Για να λάβεις τις κάρτες συμμετοχής, θα πρέπει πρώτα να υπογράψει ο ενήλικας της ομάδας σου την Αίτηση Συμμετοχής και την Υπεύθυνη Δήλωση, με την παρουσίαση του διπλώματος οδήγησής του.
SOS!!! Αν δεν υπάρχει τουλάχιστον 1 δίπλωμα οδήγησης στην ομάδα, δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή της ομάδας σας στο παιχνίδι.
 
Αναλυτικό Πρόγραμμα
10:30 Το παιχνίδι αρχίζει… Ο 1ος  γρίφος θα δοθεί από το ράδιο Μοίρες στη συχνότητα 97.1 και ταυτόχρονα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας (www.omadadro.gr). Φροντίστε να είστε συντονισμένοι συνεχώς με το ράδιο Μοίρες ώστε να ακούτε τις εξελίξεις του παιχνιδιού.
Η λύση του κάθε γρίφου θα σε οδηγεί κάθε φορά σε ένα συγκεκριμένο και μοναδικό σημείο της περιοχής μας, στο οποίο θα πρέπει να πας με το αποδεικτικό συμμετοχής σου, για να επικυρωθεί η επιτυχία σου από τους διοργανωτές.
Σημαντική λεπτομέρεια  είναι ότι ο Γρίφος θα διαρκεί μόνο 40 λεπτά….
Πρέπει να αποκωδικοποιήσεις το γρίφο και να πας άμεσα στο σημείο που πιστεύεις, στο χρονικό όριο των 40 λεπτών.
Προσοχή!!! Το χρονικό όριο θα τηρηθεί αυστηρά! Εάν έχει τελειώσει ο χρόνος  του κάθε γρίφου και δεν έχεις βρει το σημείο, μη συνεχίσεις να ψάχνεις… Ο γρίφος έχει τελειώσει, συνέχισε στον επόμενο….
Στη συνέχεια θα δοθούν οι υπόλοιποι 8 γρίφοι.
17:15 Το Α’ μέρος του παιχνιδιού μόλις τελείωσε….
Έλα αμέσως στη πλατεία Μοιρών μασκαρεμένος!!!!!!!!!!!!
Το πάρτι αρχίζει!!!
17:30 Πασαρέλα : Όλες οι ομάδες θα παρελάσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη πλατεία ώστε να καταφέρουν να πείσουν τους αντιπάλους τους  να …. τους ψηφίσουν!!!!!!!!!
Όποια ομάδα επιθυμεί συγκεκριμένη μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια που θα παρελαύνει στην πασαρέλα, να στείλει το όνομα της ομάδας και το τραγούδι που επιθυμεί στο  info@omadadro.gr
19:00 Η παιχνιδιάρικη δοκιμασία αρχίζει!!!!!!!!!!
Ετοιμαστείτε να γελάσετε με τη ψυχή σας…….
Εάν σας εμποδίζει η στολή αμφίεσης μπορείτε να τη βγάλετε και να συνεχίσετε όπως εσείς θέλετε.
ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ…. (Ειδικά εάν είσαι ερωτευμένος)
Λήξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Παρασκευή 14/02/2014 στις 24:00 μμ
 
 
POINTSYSTEM– ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
 
ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ!
Για φέτος η ομάδα ΔΡΩ σας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και στο σύστημα βαθμολόγησης. Αποφασίζει να κάνει το παιχνίδι πιο δραστήριο, πιο ανταγωνιστικό και πιο στρατηγικό. Γι’ αυτό αφιέρωσε μόνο μερικά λεπτά να διαβάσεις τις οδηγίες για το σύστημα των πόντων που θα βαθμολογηθείς. Έτσι, εσύ θα επιλέξεις που θα επικεντρωθείς περισσότερο, για να καταφέρεις να συγκεντρώσεις τη μεγαλύτερη βαθμολογία και να ανακηρυχτείς ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού!!
Βαθμολογούνται οι γρίφοι (9 για φέτος), η μεταμφίεση της ομάδας σου (όσο πιο πρωτότυπη και αστεία είναι τόσο περισσότεροι θα σας ψηφίσουν) και η τελική δοκιμασία (οι πιο καλοί θα επικρατήσουν).

ΓΡΙΦΟΙ

Το σύστημα βαθμολόγησης φέτος λειτουργεί με έναν καινούργιο και διαφορετικό τρόπο. Κάθε γρίφος βαθμολογείται με 1000 βαθμούς. Αυτοί είναι οι βαθμοί που θα μοιραστούν ανά ίσα μέρη σε όσες ομάδες καταφέρουν να βρουν το γρίφο.
π.χ. Αν τον γρίφο τον βρει μόνο μία ομάδα τότε θα πάρει μόνο αυτή τους 1000 βαθμούς. Αν το βρουν 5 ομάδες τότε η κάθε ομάδα θα πάρει 1000/5=200.   Σε δεκαδικά αποτελέσματα η στρογγυλοποίηση γίνεται σύμφωνα με την αριθμητική μέθοδο. Γι’ αυτό λοιπόν ξανασκεφτείτε το, πριν αποκαλύψετε το γρίφο σε κάποια αντίπαλη ομάδα!!!! Κάθε βαθμός που μαζεύετε για την ομάδα σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη!

ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ

Μόνο οι τρεις καλύτεροι θα πάρουν βαθμούς. Ο πρώτος θα πάρει ένα bonus 30% επί των πόντων του που θα έχει συγκεντρώσει από τους γρίφους, ο δεύτερος θα πάρει ένα 20% επί των πόντων του από τους γρίφους και ο τρίτος ένα 10% επί των πόντων του.
π.χ. Αν η ομάδα που ψηφιστεί ως καλύτερη έχει συγκεντρώσει από τους γρίφους 1000 βαθμούς τότε θα πάρει για τη μεταμφίεση 1000*30%=300 και θα φτάσει στο σύνολο τους 1300 βαθμούς. Η στρογγυλοποίηση και εδώ θα γίνεται σύμφωνα με την αριθμητική μέθοδο.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Φέτος διαφέρει και ο τρόπος που θα ψηφιστούν οι καλύτερες στολές! Εσείς οι ίδιοι θα είστε οι κριτές!! Μετά από την πασαρέλα που θα κάνουν όλες οι ομάδες θα παραταχθούν κυκλικά στην πλατεία και η κάθε ομάδα θα ψηφίσει τις όποιες 3 ομάδες θεωρεί ότι είναι καλύτερες. Θα δίνει 12 πόντους σε αυτήν που θεωρεί καλύτερη, 10 πόντους σε αυτήν που θεωρεί ως δεύτερη καλύτερη και 8 πόντους στην τρίτη ομάδα. Έτσι η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους από αυτήν την ψηφοφορία θα ανακηρυχτεί και η καλύτερη μεταμφίεση.
 

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Ισχύει ο ίδιος τρόπος βαθμολόγησης όπως και στην μεταμφίεση. Οι τρεις καλύτεροι της δοκιμασίας θα πάρουν ένα bonus 30%, 20% και 10% αντίστοιχα, επί των πόντων που θα έχουν συγκεντρώσει από τους γρίφους! Όχι από τους γρίφους και την μεταμφίεση!
 
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Όποιος ενδιαφέρεται να διαφημιστεί μέσω του 2ου Κυνηγιού ΘησαΔΡΩν και να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας, μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 6937422795 ή 6973384016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου