Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» αύριο στις Μοίρες!!!

Για το καθιερωμένο τους Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στις Μοίρες προετοιμάζονται όπως και κάθε χρόνο τα ΑμεΑ του Νότου. Ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και
Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», καλεί τον κόσμο να περάσει αύριο Σάββατο από τους πάγκους του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού του στις Μοίρες (έξω από το Δημαρχείο) στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνει με πλήθος προγραμμάτων και δράσεων για τα Άτομα με Αναπηρία της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι θα βρει  κανείς δώρα για όλες τις τσέπες, σε συμβολικές τιμές πάντα δημιουργίες των μελών του Συλλόγου αλλά και ανθρώπων που αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», δημιουργεί και προσφέρει για τα παζάρια του Συλλόγου διάφορες κατασκευές!
Από τις 9 το πρωί «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Φαιστού και μας περιμένει!!! Και όταν σε περιμένει «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δεν έχεις παρά να είσαι παρών!!!!!
Και βέβαια να σημειώσουμε ότι την επόμενη Παρασκευή το Παζάρι του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα βρίσκεται στην «καρδιά» της λαϊκής Τυμπακίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου