Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Μηνύματα δύναμης από τα ΑμεΑ του Νότου στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Σε ένα όμορφο  ταξίδι γεμάτο μηνύματα, συγκίνηση, χορό, τραγούδι, βίντεο και βραβεύσεις, παρέσυραν τα ΑμεΑ του Νότου το κοινό που γέμισε χθες  το βράδυ το Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών
στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από  το Σύλλογο  ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης το ΜΕΛΛΟΝ, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μοιρών, το Εργαστήριο Εδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου και το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης (Πόμπια) υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού. Το συντονισμό είχε αναλάβει η δημοσιογράφος Σοφία Πλουτινάκη και την κάλυψη οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες Ναυαγοσώστες του ΕΕΣ Μοιρών.  


Μηνύματα ελπίδας και δύναμης



  Και φέτος η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον κόσμο να αποχωρεί με τις καλύτερες εντυπώσεις και με ένα μεγάλο μπράβο για τους διοργανωτές και κυρίως για τα παιδιά που συμμετείχαν στα δρώμενα τα οποία παρουσιάστηκαν και που για άλλη μια φορά έδωσαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και δύναμης. 
Το δικό της μήνυμα έστειλε και η δήμαρχος Φαιστού που παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Τρίτης, ενώ παρόν ήταν και ο αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Γιάννης Φασομυτάκης, ο  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης , δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος που χάρισε το θερμό του χειροκρότημα τους πρωταγωνιστές της βραδιάς!

Μεγάλος απών
Μεγάλος απών της βραδιάς ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση λόγω προβλημάτων υγείας, έστειλε όμως το δικό του μήνυμα αναφέροντας «η σημερινή ημέρα της 3ης Δεκεμβρίου ημέρα αφιερωμένη στους ανθρώπους με αναπηρία, καθιερώθηκε στην τοπική μας κοινωνία ως μια  ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά μαζί σας. Να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε. Να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε κοινούς προβληματισμούς.
Δυστυχώς προβλήματα υγείας με κωλύουν από το να βρίσκομαι απόψε μαζί σας. Και εξ΄ αποστάσεως όμως αισθάνομαι την υποχρέωση να σας καλωσορίσω στην όμορφη και ζεστή εκδήλωσή μας και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξή που δείχνεται στο Σύλλογό μας και τους πολλούς συνσδιοργανωτές φορείς.
Καλές και ευλογημένες γιορτές σε όλους.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Μανώλης Στεφανουδάκης».
Μηνύματα για την εκδήλωση έστειλαν ο μεσαρίτης βουλευτής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μετά την παρουσίαση των δρώμενων από τους διοργανωτές, ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δια του αντιπροέδρου του Γιάννη Πρατικάκη βράβευση τον 16χρονο αθλητή ιππασίας Μιχάλη Καλαράκη Λόγω απουσίας του αθλητή το βραβείο παρέλαβε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής ο κ. Γιώργος Βαρβεράκης ως εκπρόσωπος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Ο κ. Βαρβεράκης απένειμε και τις τιμητικές πλακέτες με τις οποίες «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» βράβευση τους αθλητές Γιάννη Κουκουλάκη, Νίκο Μαρακομιχελάκη, Εφραίμ Τζανάκη, Μιχαέλα Κουκλινού, Σοφία Ροδουσάκη, Αριστείδη Σταφίδα και Βαγγέλη Ρηγάκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου