Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γιορτάζουν τα ΑμεΑ του Νότου

Με διήμερες εκδηλώσεις την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου καθώς και την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, γιορτάζουν τα ΑμεΑ του Νότου την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας. Ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μοιρών, το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης (Πόμπια), και το ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου,
απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στις πλούσιες εκδηλώσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν την Κυριακή από το Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες. Οι εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, ξεκινούν την Κυριακή με προβολή της ταινίας «Μέσα μου Χορεύω» στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας) το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ Μοιρών, ενώ η κεντρική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο στις Μοίρες, θα ξεκινήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις έξι, επίσης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου