Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Παιχνίδι για δυνατά νεύρα στο Κλειστό Μοιρών. Μεσαρά – Θήρα 3-1 (Φωτογραφίες και Βίντεο)



Σε παιχνίδι για δυνατά νεύρα, εξελίχτηκε η σημερινή αναμέτρηση του ΓΑΣ Μεσαράς με την ομάδα του ΑΟ Θήρας. Οι μεσαρίτισες χωρίς να πιάσουν το 100% των δυνατοτήτων τους
και χωρίς να πιάσουν την απόδοση που θα μπορούσαν,  κατάφεραν να κερδίσουν τα τρία σετ και τους τρεις πόντους, σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές  που χάρισε αξέχαστες συγκινήσεις στο φίλαθλο κόσμο της Μεσαράς.
 Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προπονητή του ΓΑΣΜ Παναγιώτη Ιωάννου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. «Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά όπως σήμερα και κερδίζει σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Περιμένω ότι κάποια στιγμή θα παίξουμε αυτό που μπορούμε, δεν το παίζουμε ακόμα».


Όσον αφορά τα δύο ματς που έχει μπροστά του ο ΓΑΣ Μεσαράς εκτός έδρας με την Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Δημήτριο ο Παναγιώτης Ιωάννου πρόσθεσε «είναι ένα θέμα δύσκολο, δύο ματς στην Αθήνα σε δύο μέρες. Κάτι που σημαίνει περισσότερη κούραση για μας, ωστόσο είμαστε όσο προπονημένοι χρειάζεται όμως για να τα καταφέρουμε».



Η κερκίδα έδωσε ακόμα μια φορά τη δική της «μάχη» στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών στηρίζοντας την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο.







Τα σετ του αγώνα:

ΓΑΣΜ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ 3-1



25-22, 19-25, 28-26 και 25-19




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου