Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

1ο Ανοικτό Τουρνουά Τένις «Μοίρες Open» 2013



Το 1ο Ανοικτό Τουρνουά Τένις με την ονομασία «Μοίρες Open 2013», διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μοιρών Δήμου Φαιστού. Το τουρνουά που θα λάβει χώρα στα γήπεδα του Ομίλου στις Μοίρες θα πραγματοποιεί τα Σαββατοκύριακα 5, 6, 12 και 13 Οκτωβρίου, ενώ σε περίπτωση
που υπάρξει μεγάλη συμμετοχή αθλητών θα πραγματοποιηθούν αγώνες και τα απογεύματα της Παρασκευής 4/10 και της Παρασκευής 11/10.

Δηλώσεις συμμετοχής
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6936 162462 (Μυρτάκης Μιχάλης), 6932 478985 (Ξηρουδάκης Γιάννης) και 6972 469122 (Πάγιος Παναγιώτης). Επίσης η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: michael_mirtakis@yahoo.com.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν δοθεί έως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του παίκτη, το έτος γέννησης και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων ιατρική βεβαίωση, η οποία τους επιτρέπει την συμμετοχή τους σε αγώνες, η ισχύ της οποίας θα είναι για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης. Για όσους δεν θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση θα πρέπει να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 στην οποία θα αναγράφουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους.
Το δικαίωμα συμμετοχής των αθλητών ορίζεται στα 20 ευρώ.

Κλήρωση αγώνων
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ομίλου την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ. Η κλήρωση θα γίνει online, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, σε διεύθυνση που θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα (www.mirestennis.gr) καθώς και στη σελίδα του Ομίλου στο Facebook. Στην ίδια διεύθυνση θα υπάρχει ενημέρωση για το πρόγραμμα καθώς και τα σκορ των αγώνων.
Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων.

Διεξαγωγή αγώνων
Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 γήπεδα με επιφάνεια quick, ενώ θα υπάρχει μία ενιαία κατηγορία για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως ηλικίας.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα 2 νικηφόρα sets, με tie break των 7 πόντων στην ισοπαλία (6–6) games. Σε περίπτωση 3ου set, θα παίζεται Super Tie Break (10 πόντων).
Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 15 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην Γραμματεία. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 20 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.
Υπεύθυνος αγώνων είναι ο κ. Γιάννης Ξηρουδάκης, ενώ επιδιαιτητής αγώνων είναι ο κ. Μιχάλης Μυρτάκης.
Μετά το πέρας των αγώνων το Σάββατο 5/10 καθώς και το Σάββατο 12/10 θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες δείπνο, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Μοιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου