Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ξεκινά το πρόγραμμα Θεραπευτικής Κολύμβησης από το Σύλλογο «Το Μέλλον»



Για ακόμα μία χρονιά, ο Σύλλογος Ατόμων Με Αναπηρία, Γονέων και Φίλων, Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον», ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης. Αρωγός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια του Συλλόγου, που κάθε χρόνο
συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πάρα πολλών παιδιών που απολαμβάνουν τα οφέλη της Θεραπευτικής Κολύμβησης, είναι και φέτος - για Τρίτη συνεχή χρονιά- το Dream Fun Park, το οποίο διαθέτει την πισίνα του αφιλοκερδώς, για τις ανάγκες υλοποίησης του Προγράμματος.
Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ, στην έδρα του Συλλόγου στη Φανερωμένη, είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου, προκειμένου να καταρτιστεί και το ημερήσιο πρόγραμμα συμμετοχής των παιδιών στην Θεραπευτική Κολύμβηση. Ο Σύλλογος ΑμεΑ, μέσα από τα πενιχρά του έσοδα και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις δράσεις ζωής που υλοποιεί, κατάφερε και φέτος να καλύψει το κόστος ενός προπονητή ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα Θεραπευτικής Κολύμβησης. Μέχρι σήμερα πάντως το ενδιαφέρον καταγράφεται εντονότατο και οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 30. Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Το Μέλλον» Μανώλη Στεφανουδάκη στο τηλέφωνο 6942067732 ή με τον προπονητή Ιπποκράτη Σκαντζάκη στο τηλέφωνο 6975797906.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου