Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Έκθεση Χαρακτικής και Αγιογραφίας σε Πέτρα, στο Αστρίτσι



Δημιουργίες Χαρακτικής και Αγιογραφίας σε Πέτρα θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά ο επισκέπτης της Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο Αστρίτσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Αστριτσίου και θα ανοίξει τις πύλες της την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουλίου, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή για μία εβδομάδα μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου.


Πρόκειται για έργα του Γιάννη Αυγουστάκη,  ο οποίος διατηρεί εργαστήρι Χαρακτικής και Αγιογραφίας σε Πέτρα στο Αστρίτσι. Ο καλλιτέχνης, έχοντας έμφυτη την τάση για δημιουργία, ασχολήθηκε με την τέχνη αυτή από μικρός, ενώ τα τελευταία χρόνια εντατικοποίησε την προσπάθεια με αποτέλεσμα την Έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Σχολείο του Αστριτσίου. Για τους λάτρεις της Χαρακτικής και της Αγιογραφίας θα είναι μια ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποκτήσουν τα έργα του καλλιτέχνη, ο οποίος μέσα από τη δημιουργία τους καταφέρνει να εκφράσει το θρησκευτικό συναίσθημα το οποίο παίρνει μορφή πάνω στην πέτρα δίνοντάς της ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου