Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου!



To διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:
Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 από
τις 10:00 πμ έως τις 07:00 μμ στα γραφεία του συλλόγου στο Τυμπάκι (πίσω από το εργοστάσιο του Μάμαλου).
Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές παρακαλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στα τηλέφωνα της γραμματείας του συλλόγου, 6972850999 και 6946586025 μέχρι τις 19 Απριλίου 2013.
Τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ του ΠΣ Τυμπακίου, ευχαριστούν και όλους όσους βοήθησαν με οποιδήποτε τρόπο στις δράσεις αυτής της διετίας. Συγκεκριμένα στο ευχαριστήριο αναφέρεται «Φτάνοντας πλέον στο τέλος της διετής μας θητείας και έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς δημόσια όλους τους φορείς και τους συμπολίτες μας για τη στήριξή τους.     
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών για την υγειονομική και αστυνομική κάλυψη αντίστοιχα όλων σχεδόν των εκδηλώσεών μας. Τους συλλόγους του Τυμπακίου αλλά και άλλων περιοχών για τις αρμονικές συνεργασίες. Επίσης όλους τους επιχειρηματίες και τους χορηγούς για τη στήριξή τους. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που βοήθησαν έμπρακτα όταν ήταν αναγκαίο αλλά και αυτούς που έδιναν το παρόν σε κάθε μας εκδήλωση.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμο Φαιστού που στάθηκε αρωγός σε κάθε μας βήμα και με την άψογη συνεργασία διευκόλυνε το έργο μας.   
            Η τελευταία εκδήλωση της οποίας τη διοργάνωση ανέλαβε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ήταν το «3ο Καρναβάλι του δήμου Φαιστού», η οποία στέφθηκε με επιτυχία με τη βοήθεια όλων των προαναφερόμενων φορέων.
           Ευχαριστούμε και πάλι για την οικονομική και ηθική στήριξη, για την πρακτική βοήθεια και για την επιβράβευση που εισπράξαμε τα δύο αυτά χρόνια».
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου