Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Και του χρόνου στην Α2 Εθνική ο ΓΑΣΜ!!!!



Κάπου στα μέσα της φετινής αθλητικής σεζόν, μπορεί να ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς, μπορεί να καταφέρει την παραμονή της στην Α2, αφού οι απανωτές
ήττες, είχαν απογοητεύσει και τους πλέον αισιόδοξους. Οι παίχτριες όμως της Μεσαράς και ο προπονητής τους Παναγιώτης Ιωάννου που ανέλαβε στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, δεν είχαν πει την τελευταία λέξη, επαλυθεύοντας στο τέλος, αυτούς που πίστευαν ότι η ομάδα έχει παρόν αλλά και μέλλον.

Παίχτες και προπονητής, συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά, το πάλεψαν, κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμούς σε κάποια παιχνίδια και τα κατάφεραν! Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς, με μια «ανώδυνη» ήττα μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια από τον Ιωνικό με 3-1 (25-20, 24-26, 25-16, 25-19) την Κυριακή το βράδυ, πανηγύρισε την παραμονή στην Α2 κατηγορία και για την επόμενη χρονιά! Οι μεσαρίτες φίλαθλοι θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου, το οποίο προσφέρουν οι ομάδες που αγωνίζονται στις Εθνικές Κατηγορίες.

Να σημειωθεί ότι τον τίτλο του Πρωταθλητή κατέκτησαν οι Ίωνες, που πανυγήρισαν την Κυριακή την άνοδο στην Α1 κατηγορία, μετά από ένα εύκολο αγώνα όπου επικράτησαν με 3-0 σετ, απέναντι στην αδύναμη Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία υποβιβάζεται.

Όσον αφορά το «στρατόπεδο» του ΓΑΣΜ, προς το παρόν και μετά τα πανηγύρια για την παραμονή, η διοίκηση τώρα στοχεύει να συζητήσει με τον προπονητή Παναγιώτη Ιωάννου, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στόχος της είναι να προτείνει στον προπονητή να μείνει και για την επόμενη χρονιά, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου