Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Κυρίαρχη δύναμη στον ακτοντισμό στο Dubai ο Μανώλης Στεφανουδάκης!!! Επιστρέφουν αύριο οι μεσαρίτες αθλητές!

Τέσσαρα χρυσά και ένα ασημένιο για τον Στεφανουδάκη!    
Νέα επιτυχία σημείωσε πριν λίγα λεπτά στη μεγάλη διοργάνωση του FAZZA στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Μανώλης Στεφανουδάκης, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο αγώνισμα του ακοντισμού αφού πέτυχε τρία στα τρία στις τρεις
διοργανώσεις που συμμετείχε!
Ο μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στους αγώνες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με χρυσά μετάλλια. Συγκεκριμένα κατέκτησε τέσσερα χρυσά, από τα οποία τα τρία στον ακοντισμό και ένα στη σφαιροβολία, και ένα ασημένιο στη σφαίρα.
Άξιος συγχαρητηρίων και ο νεαρός Γιάννης Κουκουλάκης που παρά την απειρία του και την έλλειψη εμπειρίας, αφού μέχρι τώρα είχε συμμετοχή μια φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και καθόλου συμμετοχές σε Διεθνείς Αγώνες, κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει τέσσερα χάλκινα μετάλλιο και ένα ασημένιο.
Τέσσερα χάλκινα και ένα ασημένιο για τον  Κουκουλάκη!
Οι μεσαρίτες αθλητές που ταξίδεψαν στο μακρινό Dubai μαζί με τον προπονήτη Γιώργο Βαρβεράκη, και με τη στήριξη των χορηγών τους, του κ. Γιάννη Γενεράλη για τον Μανόλη Στεφανουδάκη και του κ. Αντώνη Καράτζη για τον Γιάννη Κουκουλάκη, επιστρέφουν αύριο στην Ελλάδα και στην Κρήτη με τις βαλίτσες τους γεμάτες μετάλλια. Και δεν είναι ένα και δύο τα μετάλλια αλλά συνολικά δέκα, πέντε για τον καθένα!!!!
Συγχαρητήρια στους δύο μεαρίτες αθλητές, που τους περιμένει ο κάμπος και οι τόποι καταγωγής τους,  το Μανώλη η Γαλιά και το Γιάννη η Φανερωμένη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου