Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η θεατρική ομάδα της Πόμπιας επιστρέφει!!!


Από την περυσινή θεατρική παράσταση!
Πανέτοιμοι να παρουσιάσουν για μια ακόμα φορά στη Μεσαρά την θεατρική παράσταση "Το ταξίδι" είναι οι μαθητές της  θεατρικής ομάδας του Γυμνασίου – Λυκείου Πόμπιας. Να υπενθυμίσουμε
ότι η θεατρική παράσταση είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην περυσινή παρουσίασή της, ενώ έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια, τόσο στο Μασταμπά όπου τα παιδιά παρουσίασαν τη δουλειά τους όσο και στον Άγιο Νικόλαο. Να σημειωθεί ότι στο Μασταμπά, την παράσταση παρακολούθησε και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος ο οποίος μάλιστα φιλοξένησε τη θεατρική ομάδα και δήλωσε κατενθουσιασμένος από τη δουλειά της.
Τώρα οι μαθητές της Πόμπιας, ετοιμάζονται για νέα παράσταση στις Μοίρες. Μάλιστα στη σχετική πρόσκληση των μαθητών και του Υπεύθυνου της Θεατρικής Ομάδας, Θεολόγου κ. Στέφανου Παναγιωτόπουλου αναφέρεται "Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου – Λυκείου Πόμπιας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στη θεατρική παράσταση «Το ταξίδι», που έγραψαν οι μαθητές του σχολείου μας διασκευάζοντας την παραβολή του Ασώτου Υιού.
Το έργο παρουσιάζει τη ζωή ενός νέου φοιτητή από την Κρήτη, που μέσα από τις περιπέτειες της φοιτητικής του ζωής αντλεί διδάγματα   για την οικονομική και ηθική  κρίση της εποχής μας.
Η παράσταση θα δοθεί στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού,
το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 20:00.
Τιμή Εισόδου: 4 Ευρώ (Μαθητές 2 ευρώ)
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα μας δώσει δύναμη για συνέχεια!".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου