Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή η ομάδα αξίζει να παραμείνει στην Α2...

Μπορεί να μην τα κατάφερε τελικά η ομάδα του ΓΑΣ Μεσαράς να πάρει βαθμούς από το παιχνίδι με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου το οποίο τελείωσε πριν λίγα λεπτά με σκορ 3-1, ωστόσο έδειξε ότι μπορεί να επιμείνει να καταφέρει να κερδίσει κάποια ματς και να παραμείνει στην Α2, κάτι που του αξίζει. Όπως είχε γράψει πριν λίγη ώρα ο kritikospalmos, "Μεγάλη η αγωνία στο Κλειστό Γυμνστήριο του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα όπου η γυναικεία ομάδα βόλει του ΓΑΣ Μεσαράς αντιμετωπίζει την τέταρτη του ομίλου την ομάδα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου.
Αν και ο Αστέρας έχει 20 βαθμούς και ο ΓΑΣΜ μόλις 1 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, οι μεσαρίτισες αντιστέκονται και αγωνίζονται με πάθος όπως μας αναφέρουν φίλαθλοι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Κλειστό του Αγίου Δημητρίου.
Το πρώτο σετ έλειξε 25-21 υπέρ της γηπεδούχου, το δεύτερο σετ 26-24 υπέρ της γηπεδούχου ενώ οι μεσαρίτισες κατάφεραν να πάρουν το τρίτο σετ και ο αγώνας αυτή τη στιγμή συνεχίζεται! Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα πάντως για μια ακόμα φορά φαίνεται πως άδικα ο ΓΑΣΜ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα....". Το τέταρτο σετ πήρε ο γηπεδούχος μαζί με το ροζ φύλλο αγώνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου